top of page

Orange Stúdió

Segítünk megvalósítani a víziód!

Nálunk a te dalod élvez prioritás!

Az Orange Stúdióban mindent megteszünk azért, hogy életre hívjuk a művészi víziód műfajtól függetlenül. A mi feladatunk, hogy levegyük az alkotási folyamat ideje alatt a technikai nehézségeket a válladról így neked csak a saját előadásodra kell fókuszálnod. 

Nálunk az inspiráló környezet legalább annyira fontos, mint a profi eszközpark és a jó hangulat. Abban hiszünk, hogy ezek a feltételek segítenek a kompromisszummentes alkotásban. 

Rólunk

A stúdió technikai kiépítése mögött az a koncepció húzódott meg, hogy egy olyan rendszert építsünk  amely hatékonyan ötvözi a modern szoftveres megoldásokat az analóg világból örökölt kedvenc eszközeinkkel, és képes teljes zenekarok egyben történő rögzítésére is a lehető legkevesebb kompromisszummal. Ezek a szempontok vezettek minket a mára már ipari sztenderddé vált Universal Audio termékeihez.

Technika

A UAD egyedi Unison technológiájának és kiemelkedő szoftveres emulációinak köszönhetően több legendás konzol és “vas” hangját is meg idézhetjük (pl.: Neve, API, SSL, LA2A, 1176, Pultec etc.) a fizikai világ korlátozó limitációi nélkül. Ennek köszönhetően rugalmasan, mindig az adott zenekar kívánt hangzását priorizálva készíthetünk felvételeket.

Mikrofonok AKG C414 sztereó pár 4 db AKG P4 2 db AKG P17 1 db Audix D6 3db Sennheiser MD 421-II 4db Shure SM57 1 db Shure SM7B

Hangkártyák és keverő 12 csatornás Allen and Heat GS3 Universal Audio Apollo x4 Universal Audio Apollo 8 Focusrite 18i20

Hangszerek Stúdió dob: Tama Superstar Hyperdrive 4 tammal (10, 12, 14, 16)

Referenciák

The Anahit - Akkor is
A Király Halott - Maradj!
The Hybrid Drummer - Inner Net
Budapest Orchestral Project

Keress minket bizalommal!

1095, Budapest

Soroksári út 158/C

Tóth Tamás

+36204735110

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Köszönjük, hogy írtál! Hamarosan felvesszük feled a kapcsolatot!

bottom of page